Kaasfondue

Altijd gezellig

Heerlijk met vrienden aan tafel rond de fonduepan.
Een populair gerecht voor iedereen.
 

Oorsprong van kaasfondue

Kaasfondue komt van oorsprong uit de Zwitserse Alpen.
In het Franse deel van Zwitserland wordt veelal Gryére gebruikt, in het Duitse deel meestal Emmentaler.
In Nederland echter gebruiken wij meestal een mengsel van beide kaassoorten, welke gesmolten wordt in witte wijn.
In feite zijn alle kaassoorten geschikt voor kaasfondue, als de kaas maar geraspt is.
 

Wijn bij kaasfondue

De wijn welke je gebruikt bij de bereiding van kaasfondue, is meestal een droge witte wijn.
 
5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Beoordeling 5.00 (3 Stemmen)

 Ideal logo grey      visa mastercard grey      security grey      postnl shipments      comodo secure grey

Om uw shopping ervaring te verbeteren maken wij gebruik van cookies.
Wil je eerst meer informatie, of onze cookies niet accepteren, klik dan op de "Lees meer"button.