Beveiliging van onze website veiligheid slotje

Onze website maakt gebruik van een beveiligde verbinding, te zien aan het slotje in de browser.
De verbinding is versleuteld via een moderne Cipher Suite
De verbinding maakt gebruik van TLS-certificaten (Transport Layer Security) of SSL-certificaten (Secure Sockets Layer) om te bewijzen dat de site echt de site is die deze claimt te zijn.  Als de site een geldig TLS-/SSL-certificaat heeft, weet u dat de site ook echt is.

  

HTTPS en Secure Sockets Layer (SSL) ssl
Bij gebruik van HTTPS wordt de data die wordt verstuurd versleuteld.
Hierdoor wordt het voor kwaadwillende partijen vrijwel onmogelijk om te weten welke gegevens verstuurd worden.
Om een website van HTTP naar HTTPS om te zetten dient men een SSL Certificaat te installeren.
Deze SSL Certificaten zijn niet te kopiëren of na te maken omdat er per domeinnaam een bijbehorend SSL Certificaat wordt uitgegeven.
SSL is het meest gebruikte veiligheidsprotocol op het Internet.

HTTPS in de webbrowser SSL
In de meest bekende en gebruikte browsers wordt de adresbalk met een gele achtergrond getoond en begint de URL met https://.
Aan de rechterkant (boven of onderin de browsers) wordt er een afbeelding getoond van een hangslotje.
De allernieuwste EV SSL Certificaten laten naast een gele achtergrond ook een wite, rode of groene adresbalk zien. (Kaasbox.nl bevat de nieuwste EV SSL certifaat)
Waarbij rood staat voor verlopen, ongeldig of andere fout in het SSL Certificaat waardoor het voor een gebruiker direct te zien is of een SSL Certificaat wel of niet geldig is.

Certificaat inzien comodo ssl
Om zelf in te zien of een site een geldig cetificaat heeft gaat u met uw muis op het groene slotje staan, en klikt vervolgens met de rechtermuisknop.
Er verschijnt informatie over uw verbinding. Wanneer u daarna op verbinding in het tabblad klikt ziet u informatie over de verbinding.
Tevens ziet u certificaatgegevens staan, welke u kunt aanklikken. Vervolgens verschijnt de certificaatinformatie van kaasbox.nl.
U kunt zo iedere site checken op echtheid van een certificaat. Een ongeldig certificaat kan betekenen dat iemand uw verbinding met de site probeert te hacken.

 

Als het SSL-foutbericht 'Je verbinding is niet privé' wordt weergegeven, betekent dit dat uw internetverbinding of uw computer ervoor zorgt dat uw browser (Chrome, Firefox, Safari e.a. ) de pagina niet beveiligd kan laden

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Beoordeling 5.00 (1 Stem)

 Ideal logo grey      visa mastercard grey      security grey      postnl shipments      comodo secure grey

Om uw shopping ervaring te verbeteren maken wij gebruik van cookies.
Wil je eerst meer informatie, of onze cookies niet accepteren, klik dan op de "Lees meer"button.